Een avontuurlijke 4x4 kampeer self-drive door onontdekt Limpopo Zuid-Afrika. 

Op vakantie naar Zuid-Afrika is een geweldige ervaring. Een 4x4 kampeer rondreis door de noordelijkste provincie van Zuid -Afrika Limpopo is nog echt avontuur. Deze 4x4 safarireis gaat langs de onverharde wegen van het westelijke Hoogveld en laat je kennismaken met de nog vrijwel onontdekte natuurparken die hun rust, al hun natuurpracht en de Big Five op iedere bezoeker een onuitwisbare indruk achterlaten.

 

Oefen je off-road vaardigheden in dit afwisselende gebied met een uitgebreide netwerk van gravelroads en uitgezette 4x4 routes. Je gaat je verwonderen over de rijkdom van de verschillende culturen in deze streken en je bezoekt het World Heritage Centre met haar bijzondere gouden schat. Ga zelf op gamedrive om de verschillende dieren te spotten. Overnacht midden in de natuur op goed verzorgde campings tussen het wild dat langs je kamp voorbijtrekt. Zo kan je elke avond voldaan in je houtvuur staren en je laten overweldigen door al die sterren die elke nacht weer fonkelend aan de hemel staan en je realiseren dat Zuid-Afrika echt een geweldig avontuur is. 

      

 

Deze 4x4 kampeerreis is inclusief een 4x4 rijvaardigheidstraining (zowel beginners- als gevorderden niveau) en een uitgebreide uitleg van de wagen en de kampeeruitrusting. Je rijdt zoveel mogelijk over onverharde wegen en hebt de mogelijkheid om je 4x4 vaardigheden in te zetten bij het rijden van de verschillende 4x4 safariroutes. De verschillende Nationale Parken Marakele, Blouberg en Mapungubwe, kennen elk speciaal uitgezette 4x4 routes door het park. Je verblijft op goed verzorgde en veilige campings vaak onder toezicht van de eigenaren zelf, die ook als contactpersoon kunnen optreden mocht daar tijdens de reis behoefte aan zijn. Langs de route zijn voldoende mogelijkheden om inkopen te doen en te tanken of geld te pinnen. In de verschillende dorpen langs de route is altijd wel iets te doen of iets speciaal te krijgen. Zo kan je natuurlijk een echte Biltongwinkel niet zomaar voorbijrijden. 

 

        

 

  

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren