Het is al vaak gezegd en geschreven dat Zuid-Afrika een bonte verzameling is van alles wat de mensheid en de natuur heeft kunnen bedenken. Daarmee is Zuid-Afrika dan ook een land van uitersten. Lieflijke valleien naast ruige ondoordringbare bergketens en moderne steden met hippe mensen naast eenvoudige traditionele volkeren. Fenomenaal zijn natuurlijk de vele nationale parken, waar op veel verschillende manieren vakantie gevierd kan worden tussen de wilde beesten. Wakker worden met uitzicht op een groep nijlpaarden of een kudde olifanten is een ervaring die je nooit meer gaat vergeten. 

Ondanks het feit dat Zuid-Afrika een groot land is zijn de verschillen nationale parken en steden goed te combineren in één vakantie. Met ons Zuid-Afrika aanbod bieden we in elke reis een boeiende combinatie van cultuur en natuur en elke keer weer vanuit een geheel ander verrassend oogpunt.

 

 

Ontdek het leven van de savanne samen met een gids in Limpopo Zuid-Afrika & Tuli Block Botswana tijdens deze avontuurlijke kampeer selfdrive Trails,Tracks & Safari.

Rij zelf met je stoere 4-wheel-drive en kampeer op de ongerepte savanne met de zorg en de veiligheid van de gids. Deze begeleide selfdrive neemt je mee op safari naar de noordwestelijke savanne van de provincie Limpopo in Zuid-Afrika. Je rijdt met je eigen auto met complete kampeeruitrusting, incl. koelkast samen met maximaal 4 andere auto’s onder begeleiding van de gids met eigen auto 13 dagen door wild Afrika. Je kampeert op verschillende plaatsen met veel ruimte en rust. Samen met de gids ga je met je eigen auto op gamedrive (safari) en ga je heel veel dieren spotten. Je leert de sporen herkennen en waar te kijken.

Een bijzonder self-drive avontuur door ongerept Limpopo, de noordelijkste provincie van Zuid-Afrika in Lodges.

Ga mee op reis door een bijzonder gebied in het noordelijke deel van Zuid-Afrika. Een gebied dat grote verschillen kent met uitgestrekte savanne en weelderige groenen bossen. Eindeloze vlaktes en hoge gebergten. Rust en ruimte en een hartverwarmende bevolking met een bijzondere talentvolle cultuur. Dit wordt een reis waar je bijna elke dag denkt in een andere wereld te zijn. Ook een reis waarin je actief erop uit kunt, maar als je wilt ook eindeloos in alle rust lekker een boek kunt lezen en genieten van de betoverende vergezichten en wildleven om je heen.

Safarireis door de twee noordelijkste provincies Limpopo en Mpumalanga van Zuid Afrika 

Je gaat drie weken op reis door de twee noordelijke provincies Limpopo en Mpumalanga in Zuid-Afrika. Op avontuur in een bijna nog onontdekt land met grote tegenstellingen. Je beleeft het (stadse)leven in Zuid-Afrika in al haar glorie en maakt ook kennis met de andere kant daarvan. Bezoek de bijzondere vindplaats van de vroege mens en volg de boerentrek naar het noorden. Zie hoe oude landbouwgebieden op spectaculaire wijze transformeren in fenomenale natuurparken.

 

Beach and Safari 13 dagen lodge self-drive

Op vakantie lekker aan het strand met een mooi azuur blauwe zee klinkt als een ideale vakantie. Wat nu als je dit kunt combineren met met twee wildparken waar je echt op safari avontuur kunt. Comfortabel slapen in een lodge en zelf op pad om de Big Five te gaan spotten. Dan heb je het beste van twee werelden te pakken. Deze reis combineert het mooiste strand van Zuid-Afrika met de twee beste wild parken in Zuid-Afrika, namelijk Kruger NP  en HluHluwe Imfolozi NP. Deze reis is eenvoudig aan te passen als je wat langer wilt genieten of misschien wil kamperen.

 

 

Een avontuurlijke 4x4 kampeer self-drive door onontdekt Limpopo Zuid-Afrika. 

Op vakantie naar Zuid-Afrika is een geweldige ervaring. Een 4x4 kampeer rondreis door de noordelijkste provincie van Zuid -Afrika Limpopo is nog echt avontuur. Deze 4x4 safarireis gaat langs de onverharde wegen van het westelijke Hoogveld en laat je kennismaken met de nog vrijwel onontdekte natuurparken die hun rust, al hun natuurpracht en de Big Five op iedere bezoeker een onuitwisbare indruk achterlaten.

 

 

Ontdek Zuid-Afrika in je eigen huurauto. Niks geeft zoveel vrijheid op vakantie als zelf rondrijden met je eigen huurauto. Wij bieden in combinatie met onze reizen verschillende verhuurmogelijkheden aan, maar je kunt ook alleen een auto huren en er zelf op uit trekken. Je kan met of zonder complete kampeeruitrusting huren. Je krijgt altijd een koelbox of koelkast mee in de auto. Hiermee heb je gegarandeerd koud water en koele drankjes bij de hand tijdens je ontdekkingstochten door Zuid Afrika. Alle auto's huur je met een losse GPS erbij. Hierin staat je route en handige adressen onderweg. (supermarkt, uitzichtpunt, entree wildpark enzovoorts).

Hieronder staan de verschillende autotypen en prijzen verder uitgewerkt. 

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren