Uganda is een prachtig groen land. Anders dan alle andere landen in Afrika, met vriendelijke mensen en een overweldigende natuur. Het is relatief klein (5,5 x Nederland), maar het is een land met vele gezichten. Op één dag kan het gebeuren dat je verschillende typen landschappen passeert, zoals savanne, tropisch regenwoud, moerasgebied, heuvels en bergen en uitgestrekte koffie-, thee- en bananenplantages. 

Deze prachtige en afwisselende reis leidt je langs alle hoogtepunten van Uganda; de chimpansees in Kibale Forest, Queen Elizabeth National Park met zijn grote variatie aan wildleven, een cruise over Kazinga channel in hetzelfde park en niet te vergeten de boomklimmende leeuwen in het zuiden van het park bij Ishasha en als klap op de vuurpijl een bezoek aan de gorilla's in Bwindi Inpenetrable National Park. Dit is een gebeurtenis die je van je leven niet zal vergeten! Je benadert deze reusachtige, maar uiterst vriendelijke dieren op slechts enkele meters afstand.

Na deze unieke gebeurtenis heb je de tijd om nog een paar dagen heerlijk uit te rusten op een tropisch eiland. Wat dit eiland uniek maakt is dat het in het Victoriameer ligt, het op één na grootste zoetwatermeer ter wereld.

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren