Namibië kenmerkt zich door haar eindeloze uitgestrektheid. Grote savanne vlaktes afgewisseld met gebergten, woestijnen en uitgestrekte duingebieden. Elke nieuwe vallei toont zich weer in een andere kleur met zand of rots. Rijden door Namibië is rijden van het ene landschap in het andere en verveelt daarmee nooit. Namibië ligt wat verscholen in het zuidelijk deel van het Afrikaanse continent en bewaart haar geheimen goed. Dit voor Afrikaanse begrippen goed georganiseerde land leent zich bij uitstek om als familie met kinderen te gaan rondtrekken. 

 

Self-drive 4x4 Namibië 'Giraffe' camping/lodge 15 dagen

Geniet van deze 4x4 reis langs de mooiste en spectaculairste plaatsen van Namibië die begint en eindigt in Windhoek. Je zult je verbazen over de hoeveelheid verschillende kleuren en vormen van het landschap. Een intense rondreis door een intens land met een vriendelijke cultuur. Ga voor dit onvergetelijk avontuur in de Afrikaanse wildernis naar prachtig en veilig Namibië. In Namibië kan je zeker ook heel goed als gezin een avontuurlijke vakantie vieren. 

      

      
Safari self-drive Namibië 'Kudu' combinatie van camping en lodge

Deze reis neemt je, naast alle wereldberoemde plaatsen van Namibië, ook mee langs de schoonheid van het onontdekte noordwesten van Namibië. Je rijdt zelf met je eigen 4x4 huurauto en kampeert of verblijft in verschilde lodges. Het unieke van deze reis, die begint en eindigt in Windhoek, is dat het een combinatie maakt van kamperen en slapen in een lodge langs de mooiste plekken van Namibië. Met zorg hebben we een route samengesteld die recht doet aan de grootte van het land (20xNL). Je rijdt een acceptabel aantal km's per dag tot aan je volgende bestemming.

4x4 self-drive rondreis naar Namibië en Botswana ‘Hippo’. Etosha, Ogavango delta, Victoria Falls en Savuti. 

Met deze rondreis, die begint en eindigt in Windhoek, ontdek je de extremen van de natuur in Namibië en Botswana. Je gaat talloze dieren spotten, waaronder vast ook de Big Five en ontdekt de echte highlights van deze landen. Deze reis is ideaal voor reizigers, families die op eigen gelegenheid zowel Namibië als Botswana willen ontdekken. De overnachtingsplaatsen hebben we met zorg gekozen zodat je én heel veel ziet en meemaakt en niet alle dagen lang in je auto zit.  

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren