Botswana een land met een groot contrast tussen het droge land en het water van de Ogavango Delta

Botswana is een bijzonder land in vele opzichten. Al vele jaren lang wordt dit land geroemd om zijn unieke natuurwaarde en zijn stabiele economische en politieke klimaat. Botswana is een veilig land, én een land van uitersten. Het herbergt grote droge vlaktes bestaande uit woestijnen en uitgestrekte zoutmeren, welke grenzen aan een van de grootste rivierdelta die we in de wereld hebben omgeven door machtige rivieren. Tussen deze twee uiterste weten mens en dier zich op een bewonderenswaardige wijze in leven te houden. Botswana heeft voor haar bezoekers een toegankelijk aanbod van grote luxe en een van dichtbij de natuur. Duidelijk is dat Botswana je grijpt en je meeneemt naar een wereld waar de dieren het voor het zeggen hebben en wij als toeschouwer ons mogen verwonderen over hoe mooi die wereld is.

 

 

Ontdek het leven van de savanne samen met een gids in Limpopo Zuid-Afrika & Tuli Block Botswana tijdens deze avontuurlijke kampeer selfdrive Trails,Tracks & Safari.

Rij zelf met je stoere 4-wheel-drive en kampeer op de ongerepte savanne met de zorg en de veiligheid van de gids. Deze begeleide selfdrive neemt je mee op safari naar de noordwestelijke savanne van de provincie Limpopo in Zuid-Afrika. Je rijdt met je eigen auto met complete kampeeruitrusting, incl. koelkast samen met maximaal 4 andere auto’s onder begeleiding van de gids met eigen auto 13 dagen door wild Afrika. Je kampeert op verschillende plaatsen met veel ruimte en rust. Samen met de gids ga je met je eigen auto op gamedrive (safari) en ga je heel veel dieren spotten. Je leert de sporen herkennen en waar te kijken.

4x4 self-drive rondreis naar Namibië en Botswana ‘Hippo’. Etosha, Ogavango delta, Victoria Falls en Savuti. 

Met deze rondreis, die begint en eindigt in Windhoek, ontdek je de extremen van de natuur in Namibië en Botswana. Je gaat talloze dieren spotten, waaronder vast ook de Big Five en ontdekt de echte highlights van deze landen. Deze reis is ideaal voor reizigers, families die op eigen gelegenheid zowel Namibië als Botswana willen ontdekken. De overnachtingsplaatsen hebben we met zorg gekozen zodat je én heel veel ziet en meemaakt en niet alle dagen lang in je auto zit.  

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren