Op safari gaan is een hele ervaring. In alle vroegte op pad om van alles te spotten. Je weet nooit wat je tegen gaat komen, maar dat er veel te zien valt staat wel vast. In de meeste gevallen ga je op safari met de auto of soms te voet. Wat als je de kans krijgt om dit vanuit de lucht te ondernemen. 's Morgens in alle vroegte zweef je in de stilte over de uitgestrekte savanne en hebt je een eindeloos zicht op de wereld onder je. Langzaam zie je de zon opkomen en kleurt de wereld zacht rood. In een ballon op safari kun je vanuit een heel nieuw perspectief de mooiste foto's maken en genieten van het eindeloze uitzicht. Eenmaal terug op de grond staat er een lekker drankje en iets te eten klaar om op het succes te toosten

Je kunt met LiveToSeeAfrica mee op ballonsafari. Dit kun je als speciality boeken bij je reis. Je kunt op ballonsafari in Kenia en in Zuid Afrika. 

Ballooning Dinokeng Zuid Afrika

Je vertrekt in alle vroegte met een ballon over het Big Five gebied van Dinokeng National Park. De gehele excursie duurt ongeveer 3,5 uur waarvan je minimaal een uur in de lucht bent. Het verloop van de vlucht is wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Tijdens de vlucht heb je alle tijd om de omgeving goed in je op te nemen en prachtige foto's te maken. Omdat de vluchten met opkomende zon zijn, is het licht uitstekend voor prachtige foto's.

             

Veiligheid in de lucht

Er wordt gevlogen met gecertificeerd materiaal en de piloten zijn volledig bevoegd en zeer ervaren. Als er twijfel is over de weersomstandigheden wordt er niet gevlogen en wordt de vlucht uitgesteld naar een ander moment. De volgauto op de grond volgt de ballon en helpt bij het uitzoeken van een goede landingslocatie.

Terug op de grond

Eenmaal weer terug op de grond staat er een drankje klaar om het feest helemaal compleet te maken. De volgauto brengt je terug naar je accommodatie waar je nog na kunt genieten van deze unieke ervaring.

Voorwaarden en kosten                                                 

Big Sky Ballons Dinokeng South Africa

Aantal passagiers              indicatie prijzen 2016     

2 min                                  € 570,-  voor twee personen

3                                         € 250,-  per persoon

4                                         € 220,-   per persoon

Ballonvluchten moeten bij de reservering van de gehele reis geboekt en betaald worden. Wanneer een vlucht vanwege omstandigheden niet kan doorgaan blijft de mogelijkheid de vlucht op een andere dag alsnog uit te voeren. Wanneer dit niet mogelijk is wordt het aanbetaalde bedrag teruggestort.

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren