LiveToSeeAfrica biedt als aanvulling op haar reisprogramma een aantal specials en verlengingen. Specials zijn activiteiten die je extra in je reis kunt voegen en je reisprogramma nog spectaculairder maken. De verlengingen die LiveToSeeAfrica aanbiedt zijn bestemmingen die als extra dagen aan je reis worden gekoppeld of als speciale activiteit van één dag. We hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet en bij elke optie aangegeven met welke soort reis het gecombineerd kan worden.

Maak van je reis een echt avontuur!

Op safari gaan is een hele ervaring. In alle vroegte op pad om van alles te spotten. Je weet nooit wat je tegen gaat komen, maar dat er veel te zien valt staat wel vast. In de meeste gevallen ga je op safari met de auto of soms te voet. Wat als je de kans krijgt om dit vanuit de lucht te ondernemen. 's Morgens in alle vroegte zweef je in de stilte over de uitgestrekte savanne en hebt je een eindeloos zicht op de wereld onder je. Langzaam zie je de zon opkomen en kleurt de wereld zacht rood. In een ballon op safari kun je vanuit een heel nieuw perspectief de mooiste foto's maken en genieten van het eindeloze uitzicht. Eenmaal terug op de grond staat er een lekker drankje en iets te eten klaar om op het succes te toosten

Op vakantie in Afrika kan je prima met een gewone auto uit de voeten. Maar als je graag alle natuurpracht van het binnenland wilt zien, dan zal je al snel merken dat de geplaveide paden niet altijd ver genoeg reiken. Dan biedt alleen nog een 4WD uitkomst. Het is natuurlijk fantastisch om eens uit te proberen hoe dat voelt, om met zo'n grote stoere wagen door het veld te rijden. Echter, rijden met een 4Wd over onverhard terrein vraagt wel enige kennis en ervaring om dit ook veilig te doen. Daarom biedt LiveToSeeAfrica een specialty aan waar je het off-road rijden in de praktijk kan leren en je uitgebreid uitleg krijgt over de techniek en de mogelijkheden van je wagen.  Leuk om te doen en zeker nuttig.

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren