Met een Self-drive bieden wij je de mogelijkheid om met een huurauto naar keuze en een van te voren uitgestippeld reisprogramma zelf op pad te gaan.

Zelf rijden, waarbij wij alvast de verschillende accommodaties voor onderweg hebben gereserveerd.

Voordeel van het reizen met een Self-drive is dat je zeker weet dat je op de mooiste plekken komt en dat je voor elke nacht verzekerd bent van een goed en veilig bed. Een ander voordeel is dat je alle tijd aan jezelf hebt. Een keer een ochtend wat langzamer aandoen, in dat ene dorpje wat langer blijven plakken of juist nog die mooie wandeling maken is bij dit type reis prima te doen.

 

Contactpersonen

LiveToSeeAfrica vindt het belangrijk dat al haar reizen op een vertrouwde en veilige wijze gemaakt kunnen worden. Omdat reizen in Afrika best avontuurlijk is en het soms net even anders gaat dan we gewend zijn, hebben we vanuit LiveToSeeAfrica rond elke reis een netwerk van contactpersonen opgezet waar je als reiziger op kunt terugvallen. Naast dat je altijd contact met ons in Nederland op kunt nemen of met onze centrale contactpersoon in Afrika, is het vaak veel praktischer om te kunnen terugvallen op iemand die dicht bij je in de buurt is. Langs de route hebben we afspraken met vaste contactpersonen, vaak de mensen waar je zult overnachten, die je kunt bellen als daar aanleiding voor is. Deze mensen weten ook heel veel over de directe omgeving en vinden het altijd leuk om hun verhaal te vertellen.

Avontuur in je eigen tempo

Zo reis je met een self-drive op geheel eigen wijze en in je eigen tempo, maar heb je altijd de veiligheid en zekerheid om je heen van een veilige slaapplaats en een lokale contactpersoon. Op deze manier blijft je reis op de juiste wijze avontuurlijk en hoef jij alleen maar te genieten. In het onderstaande reisaanbod hebben we verschillende reisopties voor je samengevat in zowel zuidelijk als oostelijk Afrika.

 

 

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren