Met een Self-drive bieden wij je de mogelijkheid om met een huurauto naar keuze en een van te voren uitgestippeld reisprogramma zelf op pad te gaan.

Zelf rijden, waarbij wij alvast de verschillende accommodaties voor onderweg hebben gereserveerd.

Voordeel van het reizen met een Self-drive is dat je zeker weet dat je op de mooiste plekken komt en dat je voor elke nacht verzekerd bent van een goed en veilig bed. Een ander voordeel is dat je alle tijd aan jezelf hebt. Een keer een ochtend wat langzamer aandoen, in dat ene dorpje wat langer blijven plakken of juist nog die mooie wandeling maken is bij dit type reis prima te doen.

4x4 self-drive rondreis naar Namibië en Botswana ‘Hippo’. Etosha, Ogavango delta, Victoria Falls en Savuti. 

Met deze rondreis, die begint en eindigt in Windhoek, ontdek je de extremen van de natuur in Namibië en Botswana. Je gaat talloze dieren spotten, waaronder vast ook de Big Five en ontdekt de echte highlights van deze landen. Deze reis is ideaal voor reizigers, families die op eigen gelegenheid zowel Namibië als Botswana willen ontdekken. De overnachtingsplaatsen hebben we met zorg gekozen zodat je én heel veel ziet en meemaakt en niet alle dagen lang in je auto zit.  

Safarireis door de twee noordelijkste provincies Limpopo en Mpumalanga van Zuid Afrika 

Je gaat drie weken op reis door de twee noordelijke provincies Limpopo en Mpumalanga in Zuid-Afrika. Op avontuur in een bijna nog onontdekt land met grote tegenstellingen. Je beleeft het (stadse)leven in Zuid-Afrika in al haar glorie en maakt ook kennis met de andere kant daarvan. Bezoek de bijzondere vindplaats van de vroege mens en volg de boerentrek naar het noorden. Zie hoe oude landbouwgebieden op spectaculaire wijze transformeren in fenomenale natuurparken.

In het geval je niet zoveel tijd, een beperkt budget hebt en je meer van Uganda meer te zien dan alleen de chimpansees en berggorrilla's, dan is dit de perfecte rondreisje. In 11 dagen/10 nachten reis je langs de hoogtepunten in het zuid-westen van Uganda, van de uitgestrekte savanne tot de dichte regenwouden.

Je kan kiezen voor budget, comfort of luxe accommodaties.

Self-drive 4x4 Namibië 'Giraffe' camping/lodge 15 dagen

Geniet van deze 4x4 reis langs de mooiste en spectaculairste plaatsen van Namibië die begint en eindigt in Windhoek. Je zult je verbazen over de hoeveelheid verschillende kleuren en vormen van het landschap. Een intense rondreis door een intens land met een vriendelijke cultuur. Ga voor dit onvergetelijk avontuur in de Afrikaanse wildernis naar prachtig en veilig Namibië. In Namibië kan je zeker ook heel goed als gezin een avontuurlijke vakantie vieren. 

      

Een bijzonder self-drive avontuur door ongerept Limpopo, de noordelijkste provincie van Zuid-Afrika in Lodges.

Ga mee op reis door een bijzonder gebied in het noordelijke deel van Zuid-Afrika. Een gebied dat grote verschillen kent met uitgestrekte savanne en weelderige groenen bossen. Eindeloze vlaktes en hoge gebergten. Rust en ruimte en een hartverwarmende bevolking met een bijzondere talentvolle cultuur. Dit wordt een reis waar je bijna elke dag denkt in een andere wereld te zijn. Ook een reis waarin je actief erop uit kunt, maar als je wilt ook eindeloos in alle rust lekker een boek kunt lezen en genieten van de betoverende vergezichten en wildleven om je heen.

Inclusief gorilla en chimpansee permits!

Bezoek je harige verwanten van heel dichtbij tijdens deze opwindende tour langs hoogtepunten in het zuidwesten van Uganda. Rijdt door de uitgestrekte matoke (bananen) plantages op je weg naar Lake Mburo voor een wandelsafari tussen de zebra's, voor je doorreist naar de hooglanden voor de gorilla tracking. Verder heb je de mogelijkheid olifanten te bekijken in Uganda's oudste nationale park en de nieuwsgierige chimpansees te ontmoeten in het tropisch regenwoud van Kibale. Je kan kiezen voor budget, comfort of luxe accommodaties.

 

 

 

Een avontuurlijke 4x4 kampeer self-drive door onontdekt Limpopo Zuid-Afrika. 

Op vakantie naar Zuid-Afrika is een geweldige ervaring. Een 4x4 kampeer rondreis door de noordelijkste provincie van Zuid -Afrika Limpopo is nog echt avontuur. Deze 4x4 safarireis gaat langs de onverharde wegen van het westelijke Hoogveld en laat je kennismaken met de nog vrijwel onontdekte natuurparken die hun rust, al hun natuurpracht en de Big Five op iedere bezoeker een onuitwisbare indruk achterlaten.

 

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren