Met een eigen 4x4 rondrijden in Afrika is een geweldige ervaring en geeft veel vrijheid. Het maakt dat je zelf op avontuur kan gaan. Met een geboekte self-drive geboekt bij LiveToSeeAfrica heb je geen zorgen waar je slaapt of dat je de mooiste plekken mist. Daar hebben wij voor gezorgd bij het zorgvuldig samenstellen van je reisprogramma. Kortom, niks staat je dan meer in de weg voor een onvergetelijke vakantie.

Afrika is echter meer en kan soms erg grillig zijn. Wegen kunnen soms veranderen in modderbanen en dat diepe zand om door te rijden bleek opeens wel erg diep, laat staan daar die rivier. Afrika kent een uitgebreide handleiding die, wil je ook ontspannen op vakantie en veilig reizen, wel moet kennen. Om toch te kunnen genieten van al die vrijheid van het zelf rijden en verzekerd te zijn van een veilige reis, hebben we de mogelijkheid om zelf op reis te gaan met je 4x4 en daarbij de ondersteuning te hebben van een gids. We noemen het heel toepasselijk een begeleide self-drive.

Je gaat met twee en maximaal vier auto’s op pad en maak je afspraken met de gids over wat je zelf doet en wat gezamenlijk. Met een begeleide self-drive heb je geen zorgen als je een keer vast rijdt. Sterker nog met elkaar wordt het loskrijgen van de auto een heus safari avontuur waar het ’s avonds nog goed napraten is.

  

Een ander voordeel van de gids is dat hij goed op de hoogte is van het gebied waar je reist en je veel zal vertellen en uitleggen. Je kunt bijvoorbeeld afspreken met de gids dat je de eerste dag in een park samen op pad gaat. Hij zal je alles laten zien en vertellen zodat je de tweede dag in je eigen tempo op ontdekking kunt. Beslist dat je dan heel anders kijkt naar wat je ziet.

Het is ook mogelijk met meerdere (maximaal 6) auto’s op pad te gaan. De gids rijdt dan de in de reis vastgelegde route en samen overleg je welke trajecten je zelf doet en welke trajecten beter zijn om samen af te leggen. Elke avond ben je dan weer bijeen op de afgesproken plek waar je blijft voor de nacht. Om er zeker van te zijn dat je elkaar niet uit het oog verliest heeft iedere deelnemers de beschikking over een telefoon en een GPS in de auto.

Het maken van een begeleide self-drive kan in principe met elke self-drive reis die LiveToSeeAfrica aanbiedt. Om te weten wat voor jou de mogelijkheden zijn kun je het beste contact met ons opnemen. Samen maken we dan een reisplan aan de hand van een bestaande self-drive reis en passen we de wensen in. In Zuid-Afrika  gaan we al een paar jaar begeleid met meerdere auto's op pad. Hoe dat eruit ziet kun je zien in de reisomschrijving Gegidste self-drive Trail, Tracks en safari door Limpopo en Tuli Block Botswana bij reizen Zuid-Afrika. 

 

       

 

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren