Organiseer je eigen self-drive avontuur in Afrika!

Je hebt al eens door Afrika getrokken en je bent bekend met de mogelijkheden en weet wat je wilt. Zelf je auto rijden, zelf je route uitstippelen en eventueel een kampeeruitrusting huren bij je auto. Alleen je eigen auto huren, dat is geen enkel probleem.

Een aantal landen in Afrika lenen zich prima om zelf rond te rijden en te genieten van alle mooie landschappen en dieren. Ook zijn er veel mogelijkheden om te kamperen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met ons, dan kijken we met je mee.

In verschillende landen hebben we de mogelijkheid een auto met daktent te huren. Ultieme vrijheid met een comfortabel bed! Wil je liever niet zelf rijden? Dan is het ook vaak mogelijk een privé chauffeur voor je te regelen.

Sommige landen lenen zich naar ons oordeel niet voor self-drive, zoals Tanzania en Kenia. In deze landen zijn de wegen minder goed, de afstanden groot en kunnen we geen 24/7 support bieden. Wel kunnen we in deze landen een auto met chauffeur voor je regelen.

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren