Vanaf januari 2016 komt Livetoseeafrica met een heel nieuw reisaanbod voor de regio Oostelijk- en Zuidelijk Afrika. Het nieuwe avontuurlijke aanbod is vormgegeven als self-drive of kent een vorm van begeleiding waarbij het mogelijk is individueel te reizen of in kleine groepen en er voor gekozen kan worden altijd met de gids op te trekken of dit deels te doen. 

Om te komen tot een avontuurlijk en boeiend reisaanbod zijn we altijd opzoek naar inspirerende verhalen. Elk gebied vertelt zijn eigen verhaal. Elke streek kent zijn eigen geografische en geschiedkundige historie, zijn gebruiken, eigenaardigheden en gewoontes. Juist die verhalen maken het voor ons mogelijk om te zien waarom een gebied zo bijzonder en boeiend wordt om te bezoeken. Elke keer levert het ons weer een spannend avontuur op.

Voor het reisaanbod van 2016 hebben we heel mooie inspirerende verhalen gevonden uit verschillende streken in oostelijk - en zuidelijk Afrika, waar we van de zomer met heel veel plezier doorheen getrokken zijn. We hebben bijvoorbeeld in Zuid Afrika enorm genoten van het Hoogvelt rond de Waterbergen, waar met een geweldige vitaliteit gewerkt wordt aan natuurontwikkeling met een verbluffend resultaat. Ons genesteld aan de oever van de rivier de Limpopo en ons vergaapt aan een dagelijkse show van voorbij trekkende olifanten, bokkies en een bonte stoet aan vogels en bij het vuur zitten luisteren naar de Land Lady die vertelde over haar dromen en hoe deze verbonden zijn geraakt aan deze betoverde omgeving.

We zijn op safari geweest in van de nieuwste gamereserves rond Pretoria Dinokeng wat heus Big Five gebied is geworden. Daar hebben we de net geopende 4x4 trail gereden wat nog een hele uitdaging bleek te zijn. Boeiend is de ontstaansgeschiedenis van dit park en de rol die het speelt voor haar omgeving, welke we ook daadwerkelijk zelf zo hebben kunnen ervaren.

Kortom, laat ons je inspireren op onze site met al onze belevenissen en verhalen en geniet net als wij van al die prachtige reisbestemmingen en reismogelijkheden. Graag zien we je terug op een van onze inspiratieavonden en hebben we op een ander wijze contact.

 

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren