Na een hele dag op safari is het goed zitten bij het kampvuur. Iets drinken en lekker eten en genieten van alle sterren die dan alweer aan de hemel staan. Maar ja, een beetje moe en open vuur hoe krijg je daar nu een lekkere vakantie-waardige maaltijd op gemaakt. We snappen dat dit in het begin misschien best lastig is.

Om nou niet te blijven hangen in alleen maar gebakken ei, hebben we een deel van onze Afrikaanse kookervaring op een rijtje gezet. We hebben een handig boekje gemaakt waarin we een aantal makkelijk te maken en vooral lekkere recepten hebben verzameld. Met dit boekje mee op reis heb je nooit meer een probleem met wat te koken op open vuur en kan je eindeloos blijven genieten van dit bijzondere moment van de dag.

Al in Nederland organiseren we gratis kookclinics waar we je de geheime leren van koken op open vuur. Handig als je straks in Afrika in het echt aan de slag mag.

 

Blijf onze agenda in de gaten houden voor een volgende datum of geef je alvast vrijblijvend op door ons een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. opgave kookclinic 2017. Natuurlijk krijg je aan het einde van de kookclinic ons boekje mee, zodat jij goed voorbereid bent voor het grote avontuur.

Tot ziens rond het vuur!

 

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren