Ook dit jaar was het team LiveToSeeAfrica in het weekend van 6 en 7 juli weer aanwezig op het Afrika festival in Hertme. Hoewel onze stand dit keer wat achteraf stond en het weer ook wat minder was dan vorig jaar, was het toch weer een zeer geslaagd weekend.

Gelukkig hadden we ons op een beetje regen voorbereid. Een dekzeil aan de achterkant van onze stand hield ons droog en een grote parasol bood uitkomst voor onze bezoekers. De regen op zaterdagmiddag mocht de pret niet drukken.

In het theater was het hele weekend weer goede Afrikaanse muziek te beluisteren. Ieder jaar treden bekende Afrikaanse artiesten op. Meestal niet bekend in Europa, maar wel onder de Afrika kenners op dit festival. Op het grote veld waren weer veel eettentjes met heerlijke hapjes en er waren natuurlijk weer heel veel stands met Afrikaanse producten.

Vooral als er pauze werd gehouden op het grote podium maakten veel mensen een rondje over heet festivalterrein en werd het soms heel druk bij onze stand. Sommige mensen kwamen alleen een praatje maken en vertellen hoe mooi hun reis naar Afrika was geweest. Anderen waren duidelijk geïnteresseerd in het maken van een reis in Afrika. Ook zagen we veel oude bekenden; mensen die we vorig jaar als bezoeker of standhouder hadden ontmoet. Uganda en Namibie zijn nog steeds erg populair, maar opvallend veel mensen zijn geïnteresseerd in een reis naar Ethiopie. Onze eigen fotoboeken en enkele fotoboeken die we van enkele klanten hebben gekregen hielpen ons goed.

Ook ons jongste teamlid Finmar werkte mee en wist verschillende klanten ervan te overtuigen dat reizen met kinderen in Afrika goed mogelijk is en hoe leuk dit is voor kinderen. Finmar mag zich ondanks zijn jonge leeftijd al behoorlijk Afrika-kenner noemen.
Al met al was het buitengewoon gezellig en succesvol weekend voor LiveToSeeAfrica. Volgend jaar zullen we er weer zeker bij zijn met onze stand met informatie over reizen in Afrika. Als je nog nooit op het Afrika festival bent geweest dan raden we je aan het festival in 2020 toch eens te bezoeken.

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren