Dat Namibië vele gezichten kent, dat was ons wel duidelijk. Geen vallei oogt hetzelfde. Verbazend hoeveel kleuren en vormen de natuur weet te bedenken om zichzelf vorm te geven. Rijden door Namibië is dan ook genieten van de Kalahari Woestijn in al haar facetten. Al dat zand, soms meer dan honderd meter hoog, wat zou je daar nou mee moeten. Nou in Swakopmund weten ze heel goed wat je allemaal met die duinen kunt doen. Naast verschillende excursies door het gebied hebben ze wel een heel creatieve activiteit.

De inwoners van Swakopmund zijn wel gewend aan al die duinen, maar als je puffend helemaal naar boven moet klimmen om te genieten van het uitzicht, dan is het mooi als je de terugtocht toch wat aangenamer kan maken. Misschien niet direct voor de hand liggend met al die warmte en droogte maar op de slee gaat dat heel goed. Sterker nog op een 'snowboard' kan dat zelfs ook prima, ook al is de term 'snow' hier niet direct van toepassing.

Het is even klauteren naar boven, maar de rit naar beneden maakt alles goed. Je kunt plat op je buik met een flinke vaart, op sommige stukken haal je wel 65 km/u, naar beneden. Voor hen die al eens op de echte sneeuw op een board hebben gestaan, kun je ook met een 'snowboard' naar beneden. Het is indrukwekkend hoe goed je op het zand naar beneden kunt suizen en hoe je zo in die prachtige duinen een geweldige avontuur kunt beleven.

Dat hebben ze daar in Swakopmund nog helemaal niet gek bekeken. Zo zie je maar dat je met een beetje creativiteit en geweldige duinen een hoop plezier je kunt beleven. 

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren