In de wereld is veel natuurschoon te bewonderen en te bezoeken. Daar is Afrika zeker geen uitzondering op. Om het mogelijk te maken om van alle natuurpracht te genieten zijn natuurparken opgericht. Binnen deze natuurparken wordt op een verantwoorde wijze het evenwicht bewaard tussen natuur en toerisme.

Zo kunnen we met een gerust hart genieten van al die prachtige natuur. Natuurparken worden zowel op nationaal als regionaal niveau geleid, maar in Afrika zijn ook vele privé parken die heel goed werk verzetten voor flora en fauna. In de meeste parken kun je op verschillende manieren comfortabel overnachten en zelf of begeleid er op uit trekken. De natuurparken zijn zo de beste uitvalsbasis om op safari te gaan en mooie gamedrives te maken.

In oostelijk en zuidelijk Afrika zijn een aantal zeer vooraanstaande nationale parken zoals: Kruger in Zuid-Afrika, de Okavango in Botswana, de Masia Mara in Kenia of de Serengetti in Kenia/Tanzania. Naast deze bekende parken zijn nog tal van andere parken die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken. In ons reisaanbod bezoeken we veel verschillende natuurparken. Elk weer met zijn eigen specifieke karakter. Laat je verrassen en kijk bij 'kies je reis' waar je allemaal heen kunt. 

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren