Het LiveToSeeAfrica team bezoekt regelmatig Uganda, waarbij veel foto's gemaakt worden. Bekijk hier het fotoboek van Uganda, slechts een kleine selectie van al het moois wat er in Uganda is te zien.

Tijdens onze laatste reis die we maakten toen we de "Pearl of Africa Tourist Expo" bijwoonden in Uganda, maakten we een uitgebreid reisverslag. We bezochten in Bwindi Inpenetrable Forest, Queen Elizabeth National Park, Mabira Forest, Jinja en Kampala. Naast dat we de gorilla's bezochten, deden we een safari in Queen Elizabeth NP, maar waren we ook actief met zip-lining en rafting. Lees ons "reisverslag Uganda 2018" en krijg een indruk van alle mogelijkheden in het mooie Uganda.

Namibië is een bijzonder land dat je niet kunt vergelijken met alle andere landen in Afrika. Het is een modern land met vriendelijke mensen dat met een goede infrastructuur goed te bereizen is, maar onderschat de eindeloze uitgestrekte natuur niet met al haar grillen. Niet voor niets noemen wij Namibië het land van de duizend verschillende vergezichten.

Uganda staat bekend om de berggorilla's en chimpansees die je er van heel dichtbij kan bekijken. Daarnaast gaan veel mensen natuurlijk naar Uganda om de wilde dieren in de vele nationale parken te spotten, maar wat veel mensen niet weten is dat Uganda een paradijs is voor vogelliefhebbers. Zo zijn er in bijvoorbeeld Merchison Falls National Park alleen al bijna 500 vogelsoorten te bewonderen. In Queen Elizabeth National Park zijn zelfs nog meer soorten te zien; er zijn hier 610 soorten geteld. Ook in de andere parken, zoals Lake Mburo NP en Kidepo Valley NP zijn veel vogels te zien. Ook aan de Nijl bij Jinja vind je heel veel vogelsoorten. Meer dan 50% van de vogelsoorten die in Afrika voorkomen zijn in Uganda te vinden.

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren