Botswana
Kubu Island
Ethiopie
Team LiveToSeeAfrica (Agnes & Agnes) in Simien Mountains
Namibië
Cheeta in Okonjima
Zuid-Afrika
Zonsondergang in Limpopo
Kenia
Neushoorns in Solio
Zuid-Afrika
Luipaard in Kruger Park
Ethiopie
Zebra's in Nech Sar National Park
Uganda
Gorilla baby in Bwindi
Uganda
Murchison Falls National Park
Kenia
Mombasa coast
Botswana
Okavango Delta
Namibië
Deathvlei nabij Sossusvlei
Ethiopie
St. George church in Lalibela

Reizen in Afrika is nog echt avontuur of je nu met je 4x4 auto op pad gaat of begeleid rondtrekt. Ga op zoek naar de Big Five en al die andere prachtige dieren en laat je verrassen door de overweldigende natuur, indrukwekkende landschappen en de vriendelijke mensen.

LiveToSeeAfrica is een kleinschalige reisorganisatie met een groot Afrikaans netwerk en organiseert safarireizen naar Zuidelijk en Oostelijk Afrika. Zie welke reismogelijkheden wij bieden voor jouw onvergetelijk safariavontuur.

Agnes en Peter-Paul

Ga mee met deze unieke 4x4 selfdrive reis naar de echte savanne van Limpopo in Zuid-Afrika! 

Rij zelf met je eigen volledig uitgeruste stoere 4x4 en ga op safariavontuur. Trek samen met max. 5 andere auto's en een gids diep de binnenlanden in en kampeer op de meest bijzondere plekken, spot de Big Five en leer onder begeleiding het échte 4x4 rijden. Ervaar het gemak van je gids en tegelijkertijd heb je de vrijheid om met je eigen auto zelf te bepalen waar en wanneer je deel uitmaakt van de groep.

De eerst volgende keer dat je mee kan met deze unieke reis; Trails, Tracks & Safari is op 19 oktober 2019! In die tijd wacht het landschap op de eerste regens en heb je kans om heel veel dieren te zien op de savanne.  Aansluitende kun je eenvoudig deze reis zonder gids verlengen en alle opgedane ervaring zelf in de praktijk brengen. Het echte werk!

Voor meer informatie kijk op de landen pagina Zuid-Afrika van de website Trails, Tracks en Safari

In het voorjaar (april) van 2020, aan het einde van de droge periode staat Trails, Tracks & Safari een unieke 4x4 selfdrive kampeerreis wederom in de planning.   

Toyota Landcruiser met daktent

Wat dacht je van de vrijheid van kamperen, maar met een bed als in een luxe lodge? Parkeer je auto op het mooiste plekje van de camping en word 's morgens wakker met een uitzicht waar je U tegen zegt. Gewoon op het dak van je auto. Alles bij de hand en weer snel op pad voor een game drive of je volgende bestemming.

We beschikken over Toyota landcruisers met daktent in Uganda en Rwanda! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uganda

Zuid-Afrika

Bewaren

Ethiopie

Kenia

Rwanda

Botswana

Tanzania

Namibie

Reizen in Afrika is altijd weer een avontuur, met adembenemende landschappen, prachtige natuur en vriendelijke mensen. Je komt tijd en ogen tekort........

Self-drive

Self-drive

Bewaren

Specials

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren