Mijn naam is Peter-Paul Rijnkels en ik vind het geweldig om LiveToSeeAfrica vorm te mogen geven en daarmee mensen mee te nemen op een Afrikaans avontuur. Van kleins af aan heb ik geleerd dat er meer op de wereld is dan alleen je vertrouwde huis en ik heb dan ook op veel plekken gewoond, gewerkt en geleefd. Al vroeg ging de familie op avontuur en dat is eigenlijk nooit meer overgegaan.

Met mijn studie geografie op zak en al mijn nieuwsgierigheid heb het geluk gehad dat ik samen met mijn vrouw veel van de wereld heb kunnen zien. Nu met de kinderen erbij is dat zeker niet minder geworden.

Zo zijn we op een van onze ontdekkingstochten naar Afrika gegaan, Zuid-Afrika en Mozambique om precies te zijn. Hoe mooi de wereld ook is, deze reis heeft mij zo gegrepen dat we sindsdien alleen nog Afrika als bestemming hebben. Zo puur, zo wild, zo vol energie en gastvrij, maar ook zo onvoorspelbaar, het maakt reizen in Afrika elke keer een geweldig avontuur. Inmiddels hebben we veel in Afrika beleefd en gezien en veel vrienden kunnen maken.

Afrika is een beetje mijn/ons tweede huis geworden. Al die ervaringen en liefde voor dit mooie continent, stoppen we nu in LiveToSeeAfrica in de hoop dit door te kunnen geven aan iedereen die ook zo nieuwsgierig is naar een intens Afrikaans avontuur.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren