Een aantal jaar geleden hebben we elkaar ontmoet tijdens een zonovergoten vakantie in Dahab in Egypte. Het klikte direct. Twee weken genoten we van de gemoedelijke sfeer van Dahab en gezamenlijk hebben we prachtige duiken gemaakt.

Na deze vakantie bleef het contact en ontdekten we dat we een gezamenlijke passie hadden: reizen in Afrika. Op een dag ontstond het idee om zelf reizen naar Afrika te gaan organiseren. Door onze kennis en ervaring te bundelen is een sterk team ontstaan met veel specialistische reiservaring in oostelijk en zuidelijk Afrika.

We hebben de tijd genomen om onze ideeën vorm te geven en deze te vertalen in ons reisaanbod van LiveToSeeAfrica op onze website. Elke keer als we in Afrika zijn gaan we opzoek naar nieuwe interessante plekken om ons aanbod verder te versterken. In Nederland bundelen we onze krachten om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien en te zorgen dat je reis ook dat avontuur wordt zoals beloofd.

Mijn naam is Peter-Paul Rijnkels en ik vind het geweldig om LiveToSeeAfrica vorm te mogen geven en daarmee mensen mee te nemen op een Afrikaans avontuur. Van kleins af aan heb ik geleerd dat er meer op de wereld is dan alleen je vertrouwde huis en ik heb dan ook op veel plekken gewoond, gewerkt en geleefd. Al vroeg ging de familie op avontuur en dat is eigenlijk nooit meer overgegaan.

Met mijn studie geografie op zak en al mijn nieuwsgierigheid heb het geluk gehad dat ik samen met mijn vrouw veel van de wereld heb kunnen zien. Nu met de kinderen erbij is dat zeker niet minder geworden.

Zo zijn we op een van onze ontdekkingstochten naar Afrika gegaan, Zuid-Afrika en Mozambique om precies te zijn. Hoe mooi de wereld ook is, deze reis heeft mij zo gegrepen dat we sindsdien alleen nog Afrika als bestemming hebben. Zo puur, zo wild, zo vol energie en gastvrij, maar ook zo onvoorspelbaar, het maakt reizen in Afrika elke keer een geweldig avontuur. Inmiddels hebben we veel in Afrika beleefd en gezien en veel vrienden kunnen maken.

Afrika is een beetje mijn/ons tweede huis geworden. Al die ervaringen en liefde voor dit mooie continent, stoppen we nu in LiveToSeeAfrica in de hoop dit door te kunnen geven aan iedereen die ook zo nieuwsgierig is naar een intens Afrikaans avontuur.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Agnes op safari in Uganda

Ik ben geboren in Bungoma, in de oostelijke Great Rift Valley in het westen van Kenia, niet ver van de Ugandese grens bij Mount Elgon. Later ben ik verhuisd naar Mombasa aan de kust

Ik heb veel gereisd in Kenia, maar ik heb ook in veel andere landen voor langere of kortere tijd gewoond, zoals Tanzania, Mozambique, Ethiopie, Nigeria, Ghana en Uganda. Ik ben zeer vertrouwd met Afrika, de mensen en hun cultuur en maak graag gebruik van mijn kennis en ervaring bij het organiseren van onze reizen voor LiveToSeeAfrica.

Inmiddels woon ik alweer geruime tijd in Nederland, maar Afrika blijft natuurlijk toch trekken. Gelukkig maak ik nog regelmatig mooie reizen naar Afrika en het liefst naar die plaatsen die ik nog niet heb bezocht. Dan kan ik weer op zoek naar nieuwe mooie plekken, die ons reisaanbod nog interessanter te maken.

Bij LiveToSeeAfrica houd ik me vooral bezig met de reizen naar Oostelijk Afrika, zoals Kenia, Uganda, Rwanda en Tanzania.

Bewaren

Bewaren

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren