4 mei 2019 | Familie Everts | Rondreis Zuid-Afrika


De reis was tot in de puntjes verzorgd! De overnachtingsplekken, zowel de lodges etc. als de kampeerplekken, waren van een grote klasse. Veel rust en zeer lux. 

Bij aankomst in Johannesburg werden we door Titia en Iain opgehaald en vervolgens naar Pretoria gebracht. Beiden waren zeer vriendelijk en fungeerden voor ons als een soort ankerpunt: altijd bereikbaar en immer behulpzaam.

De eerste kampeerplaats was een belevenis: in de achtertuin van giraffen, impala's en sabelantilopen: groots. Het daaropvolgende Coral Tree Camp was een onvergetelijke ervaring. Een hele camping voor ons alleen! .

De camping in het Krugerpark was de drukste en de minst aantrekkelijke alhoewel de langskomende apen en wrattenzwijnen veel goed hebben gemaakt. De allermooiste en meest indrukwekkende kampeerplek kwam hierna: Bonamanzi Game Reserve. Bij het openen van de tent keek je recht in de ogen van impala's en de wonderschone Nyala's. Een ongekende belevenis. De plek was zeer groot en de was- en kookvoorzieningen waren uiterst luxueus en privé!

De laatste nachten doorgebracht in Sunset Lodge alwaar de fraaiste lodge voor ons gereserveerd bleek te zijn: vrij uitzicht op het water vanaf je eigen veranda!

Alles bij elkaar was het een onvergetelijke reis! We hebben alle drie volop genoten en ontzettend veel fraaie natuur en uiteraard massa's dieren en vogels gezien.

 

 

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren