12 augustus 2019 | Familie ter Heegde | Rondreis Namibië


Hallo Peter-Paul,

We zijn weer terug na een fantastische reis door Namibië!

Het was prachtig. We hebben heel veel gezien.

We willen jullie bedanken voor de goede organisatie van onze reis.

We zijn in Windhoek erg prettig opgevangen.

Na een gezellig gesprek zijn we op weg gegaan om de auto op te halen. Daarna naar Windhoek om boodschappen te doen en

Vervolgens zijn we op weg gegaan naar Bagatelle.

Wat een prachtige locatie.

Trouwens alle locaties waren op hun eigen manier erg mooi. We hebben genoten.

We zijn met veel ervaringen en leuke herinneringen weer terug.

 

Wil je ook de complimenten doorgeven aan Katja Ahrens en haar medewerkers !

 

 

5 mei 2019 | Familie Korver | Rondreis Tanzania 


Jambo Agnes,

Wij hebben vandaag onze laatste dag op Zanzibar en vliegen morgen weer terug naar huis.

We kijken terug op een super mooie reis in dit heerlijke land!

Jullie dank voor een top week op safari!

Veel dieren gespot, mooie lodges, super lieve chauffeur Richard, vriendelijke mensen hier in Tanzania, kortom helemaal goed!

En ook de week hier was een aanrader!

Als we weer thuis zijn zal ik nog wel wat foto's sturen.

Groetjes Ruud en Moo

 

 

17 juni 2019| A. Droste | Rondreis Uganda 


De berggorilla staat al jaren op mijn bucketlist. Vorige maand kwam mijn droom uit. Mijn reis naar Uganda was 1 groot avontuur. 12 dagen in mijn eentje met een jeep met tent op het dak reizen door dit waanzinnige land. De natuur was adembenemend. De vulkanen, kraters, regenwoud en de steppes vormden een fantastisch decor om uiteindelijk maar liefst op 2 verschillende plekken de berggorilla’s in levende lijve te hebben gezien. Mega indrukwekkend. Daarbij waren de Ugandezen enorm vriendelijk en behulpzaam. Dit heeft diepe indruk op mij gemaakt. Kortom een reis om zo weer over te doen. 

Dankzij enthousiaste voorbereiding van LivetoseeAfrica. Dank.

 

 

4 mei 2019 | Familie Everts | Rondreis Zuid-Afrika


De reis was tot in de puntjes verzorgd! De overnachtingsplekken, zowel de lodges etc. als de kampeerplekken, waren van een grote klasse. Veel rust en zeer lux. 

Bij aankomst in Johannesburg werden we door Titia en Iain opgehaald en vervolgens naar Pretoria gebracht. Beiden waren zeer vriendelijk en fungeerden voor ons als een soort ankerpunt: altijd bereikbaar en immer behulpzaam.

De eerste kampeerplaats was een belevenis: in de achtertuin van giraffen, impala's en sabelantilopen: groots. Het daaropvolgende Coral Tree Camp was een onvergetelijke ervaring. Een hele camping voor ons alleen! .

De camping in het Krugerpark was de drukste en de minst aantrekkelijke alhoewel de langskomende apen en wrattenzwijnen veel goed hebben gemaakt. De allermooiste en meest indrukwekkende kampeerplek kwam hierna: Bonamanzi Game Reserve. Bij het openen van de tent keek je recht in de ogen van impala's en de wonderschone Nyala's. Een ongekende belevenis. De plek was zeer groot en de was- en kookvoorzieningen waren uiterst luxueus en privé!

De laatste nachten doorgebracht in Sunset Lodge alwaar de fraaiste lodge voor ons gereserveerd bleek te zijn: vrij uitzicht op het water vanaf je eigen veranda!

Alles bij elkaar was het een onvergetelijke reis! We hebben alle drie volop genoten en ontzettend veel fraaie natuur en uiteraard massa's dieren en vogels gezien.

 

 

26-12-2018 | Familie Kooke-Giesken | Rondreis Namibië


We hebben een mooie reis gemaakt. Alles was goed geregeld en ook de autohuur was oké. En geen lekke banden!

Bij aankomst op het vliegveld ontvangen door Maike van African Dreamtravel. Goede ontvangst en uitleg.

Onderweg hoorden we inderdaad een paar keer dat het onlangs (dat wil zeggen een maand geleden) had geregend.

Dat was zichtbaar aan het groen en de bloemen. We hebben zelf de eerste drie dagen/nachten regen gehad.

Bij het ophalen van de auto hebben we toch voor een daktent gekozen; de grondtent bleek een zwaar, zespersoons (leger-)tent te zijn, die moeilijk op te zetten is en veel bagageruimte zou innemen. Wij hadden verwacht een eenvoudig en licht koepeltentje mee te krijgen.

De daktent vonden we voor ons tweeën eigenlijk te krap. Het was fijn om af en toe in lodges te kunnen slapen. We hebben twee keer een upgrade gedaan van camping naar lodge.

We hebben bij het autoverhuurbedrijf als aanbeveling meegegeven om te investeren in modernere/lichtere tenten.

Ook hebben we aangegeven dat het verlengsnoer van 5 meter voor de koelkast op veel campings te kort is.

 Al met al was het een geslaagde vakantie. We hebben genoten van de prachtige landschappen, het vele wild en de bloemen en de bevolking.

 

 

15 mei 2018 | fam. Lobeek | Rondreis door Namibië 


We zijn weer thuis van een geweldige rondreis door Namibië.

Het was een groot succes en overtrof onze verwachtingen ruim! Wat een prachtig land om te doorkruisen in je eigen auto.

Bedankt voor het regelen van deze fantastische reis en het is zeker niet onze laatste Afrika trip geweest.

 

 

20 januari 2018 | Jan Fobbe | Rondreis Zuid-Afrika Beach en Safari


Wat een fantastische reis hebben ze voor ons samengesteld!! Voordat we vertrokken nog de laatste ins & outs doorgenomen en dan begint het echt. Op papier al enthousiast geworden maar de beleving van de reis was nog mooier! Aan alles was gedacht en wij hoefden alleen maar te genieten......ik kan deze reisorganisatie alleen maar van harte aanbevelen. Wij zijn mede dankzij LiveToSeeAfrica echt verliefd geworden en wij lovetoseeafrica.

 

 

15 september 2017 | Fam. Romme | Rondreis Namibië 


The service and personal attention from Katja and Peter Paul was absolutely great. So nice to have input from people who experienced traveling with kids themselves. Based on other experiences , they went absolutely the extra mile! We would definitely use them again for our next Africa experience!

 

 

22 april 2017     Bram Hulsing


Ik ben afgelopen woensdag naar jullie Afrika-avond geweest. Het is aanstekelijk hoe jullie vertellen over Afrika. Het is duidelijk dat jullie daar al lang rondtrekken. Leuk hoe jullie alles combineren met veel foto’s.

Dank voor de leerzame avond!

 

 

23 maart 2017    Dhr. Bolks


Ik ben op uitnodiging in ons dorpshuis naar jullie informatieavond geweest. Ik wil jullie bedanken voor deze leerzame en aangename avond en de lekkere kop koffie met Rusk. Ik heb genoten van al jullie leuke verhalen en ervaringen in Afrika. Het heeft mij zeker geïnspireerd.

Wie weet klop ik nog een keer bij jullie aan.

 

 

12 januari 2017     Margriet Overmarsch


We zijn ook naar de Beurs Bijzondere reizen geweest in Amsterdam. Hier hebben we uitgebreid met jullie en Richard uit Kenia gesproken. Naast veel informatie over de verschillende reizen hebben we ook een leuk Bushcooking receptenboek meegekregen. Dat vond ik heel attent en leuk om al in stemming te komen.

Dank daar voor!

 

16 oktober 2016     Jeroen Bos


We hebben voor twee weken bij LiveToSeeAfrica een 4x4 Isuzu gehuurd om van Johannesburg naar vrienden in Limpopo te rijden. We zochten een eenvoudige auto met veel ruimte voor een aantrekkelijke prijs. We zijn prima ontvangen op het vliegveld en alle papieren voor de auto waren snel geregeld. Wat we geweldig vonden was de uitgebreide 4x4 uitleg die we kregen. We hebben geoefend in een nabij gelegen wildpark. We hadden meteen een goed gevoel bij de auto en het 4x4 rijden. De reis is prima gegaan en het offroad rijden ging hartstikke goed. Een volgende keer zullen we zeker weer hier weer een auto huren.

 

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren