15 mei 2018 | fam. Lobeek | Rondreis door Namibië 


We zijn weer thuis van een geweldige rondreis door Namibië.

Het was een groot succes en overtrof onze verwachtingen ruim! Wat een prachtig land om te doorkruisen in je eigen auto.

Bedankt voor het regelen van deze fantastische reis en het is zeker niet onze laatste Afrika trip geweest.

 

 

20 januari 2018 | Jan Fobbe | Rondreis Zuid-Afrika Beach en Safari


Wat een fantastische reis hebben ze voor ons samengesteld!! Voordat we vertrokken nog de laatste ins & outs doorgenomen en dan begint het echt. Op papier al enthousiast geworden maar de beleving van de reis was nog mooier! Aan alles was gedacht en wij hoefden alleen maar te genieten......ik kan deze reisorganisatie alleen maar van harte aanbevelen. Wij zijn mede dankzij LiveToSeeAfrica echt verliefd geworden en wij lovetoseeafrica.

 

 

15 september 2017 | Fam. Romme | Rondreis Namibië 


The service and personal attention from Katja and Peter Paul was absolutely great. So nice to have input from people who experienced traveling with kids themselves. Based on other experiences , they went absolutely the extra mile! We would definitely use them again for our next Africa experience!

 

 

22 april 2017     Bram Hulsing


Ik ben afgelopen woensdag naar jullie Afrika-avond geweest. Het is aanstekelijk hoe jullie vertellen over Afrika. Het is duidelijk dat jullie daar al lang rondtrekken. Leuk hoe jullie alles combineren met veel foto’s.

Dank voor de leerzame avond!

 

 

23 maart 2017    Dhr. Bolks


Ik ben op uitnodiging in ons dorpshuis naar jullie informatieavond geweest. Ik wil jullie bedanken voor deze leerzame en aangename avond en de lekkere kop koffie met Rusk. Ik heb genoten van al jullie leuke verhalen en ervaringen in Afrika. Het heeft mij zeker geïnspireerd.

Wie weet klop ik nog een keer bij jullie aan.

 

 

12 januari 2017     Margriet Overmarsch


We zijn ook naar de Beurs Bijzondere reizen geweest in Amsterdam. Hier hebben we uitgebreid met jullie en Richard uit Kenia gesproken. Naast veel informatie over de verschillende reizen hebben we ook een leuk Bushcooking receptenboek meegekregen. Dat vond ik heel attent en leuk om al in stemming te komen.

Dank daar voor!

 

16 oktober 2016     Jeroen Bos


We hebben voor twee weken bij LiveToSeeAfrica een 4x4 Isuzu gehuurd om van Johannesburg naar vrienden in Limpopo te rijden. We zochten een eenvoudige auto met veel ruimte voor een aantrekkelijke prijs. We zijn prima ontvangen op het vliegveld en alle papieren voor de auto waren snel geregeld. Wat we geweldig vonden was de uitgebreide 4x4 uitleg die we kregen. We hebben geoefend in een nabij gelegen wildpark. We hadden meteen een goed gevoel bij de auto en het 4x4 rijden. De reis is prima gegaan en het offroad rijden ging hartstikke goed. Een volgende keer zullen we zeker weer hier weer een auto huren.

 

Zuidelijk Afrika

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren